Gözde Tezer Evren Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gözde Tezer Evren kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Gözde Tezer Evren ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Gözde Tezer Evren kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Gözde Tezer Evren kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Gözde Tezer Evren ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Gözde Tezer Evren ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Gözde Tezer Evren kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

gozde tezer evren kimdir nerelidir evli mi burcu nedir

 

Gözde Tezer Evren kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Dergi ve gazetelerde yazılar yazan Gözde Tezer TV’de dizi ve programlarda muhabirlik yapmıştır. Yazımızda Gözde Tezer’in boyu, kilosu, aslen nereli olduğunu, hangi üniversite de olduğunu ve hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulacaksınız. Gözde Tezer Evren youtube kanalı ile tanınan youtuberdir. Kanalında saç açma, makyaj, güzellik, diyet gibi konularda içerikler üretmiştir. Gözde Tezer aslında dizilerde yer almış olay yerinden haberler bildirmiş ancak youtube kanalı ile tanınmıştır. Gözde Tezer Evren’in boyu 1.70 cm’dir. Gözde Tezer Evren 60 kilodur. Gözde Tezer Evren Aslen İzmirlidir.

 

Gözde Tezer İzmir’de Bornova Lisesi’nde okumuştur. Gözde Tezer Evren Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü çok iyi bir derece yaparak kazanmıştır. Türkiye’ de ilk 100’e girmiştir. Sonra Edebiyat bölümünü istemediğini anlayarak ilk senesinde bırakmıştır. Sınava tekrar hazırlanarak bu seferde Bahçeşehir Üniversitesi’ni kazanmıştır. Bahçeşehir Üniversitesini burslu olarak kazanmıştır. Fakat Edebiyat bölümü değil Sinema Televizyon Bölümü’nde okumak istemiştir. Okulunun öğrenci değişim programlarıyla Amerika ve Berlin’e gitmiştir. Bu dönemde bir yandan da stajlar yapmaya başlamıştır. Stajlarında daha çok yazılar yazmıştır. Gözde Tezer Evren gençlik yıllarında çok sayıda yazılar yazıp yayınlamıştır asıl hayali yazar olmaktı fakat hayat onu farklı şekilde yönlendirmiştir. Vizyon Moda dergisinde ve Vatan Gazetesi’nde yazmıştır. Gençliğini hızlı ve macera dolu yaşamıştır. Sonrasında Show TV’de Kanıt dizisinin 8. Bölümünde rol almıştır. 32. Gün programı ile TV sektörüne yönelmiştir. ATV, Show TV gibi önemli kanallarda birkaç sene muhabirlik yapmıştır. Sonrasında yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı mesleğini bırakıp ailesinin yerine İzmir’e gitmiştir. Aynı zamanda da bir süre sonra başkasının yanında çalışmaktan sıkılmıştır. Ailesinin yanında İzmir’de yaşarken Youtube kanalı açarak büyük başarı elde etmiş ve halen kendini geliştirmeye devam etmektedir. Eşi Orkun Evren’dir.



Etiketler: