Gözde Tezer Tayland'ta Neler Yaşadı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gözde Tezer, yayınladığı videosunda bir haftalık Tayland tatilinde yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gözde Tezer, yayınladığı videosunda bir haftalık Tayland tatilinde yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Gözde Tezer, yayınladığı videosunda bir haftalık Tayland tatilinde yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Tayland'ın başkenti Bangkok ve Tayland'ın Bodrum'u olarak nitelediği Pattaya'da 1 hafta geçiren ünlü sosyal medya fenomeni, bu ülkedeki yaşam ile ilgili bilgiler verirken, ülkede yaşadığı deneyimler hakkında konuştu. Çeşitli sokak lezzetlerini deneyen ünlü sosyal medya fenomeni yemeklerle ilgili düşüncelerini de takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.