Grup Hepsi Yeniden Mi Birleşiyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, yaptığı açıklamada Eren Bakıcı ile tekrar konuştuklarını ve 11 yıl öncede kalan bir husumeti devam ettirmenin anlamsız olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, yaptığı açıklamada Eren Bakıcı ile tekrar konuştuklarını ve 11 yıl öncede kalan bir husumeti devam ettirmenin anlamsız olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, yaptığı açıklamada Eren Bakıcı ile tekrar konuştuklarını ve 11 yıl öncede kalan bir husumeti devam ettirmenin anlamsız olduğunu söyledi.

 

Ergül yaptığı açıklamada "Çok zor günlerden geçiyoruz. 11 yıl önce de kalmış bir olayın artık uzamasını anlamsız buluyorum. Eren, Instagram hesabından soru-cevap etkinliği gerçekleştirmiş. Benimle ilgili güzel temennilerde bulunduğu bana iletildi. İletişime geçmek istedim. Konuştuk, yeniden takipleşmeye başladık. Eren çok özeldir benim için. Daha sonra Yasemin ile de konuştuk. Eren ile Yasemin bu konuşmamızı Cemre'ye iletmiş. O da bir canlı yayında sesim ve şarkılarım hakkında beni mutlu eden bir yorumda bulunmuş. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben gerçekten artık 11 sene öncesinde kalsın istiyorum artık böyle bir husumete gerek yok. Böyle bir adım attım." ifadelerini kullanırken grup yeniden toplanıyor mu ve yardım gecesinde sahneye çıkar mısınız sorularına "Söz konusu yardımsa başka bir şey. Neden olmasın." cevabını verdi. 

 

 



Etiketler: