Guilherme Beşiktaş'a Mı Transfer Oluyor?

Son iki sezondur Süperlig'te Malatyaspor forması giyen 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun menajeri Marcelo Robalinho önceki gün Beşiktaş'ın tesislerini ziyaret ederken, bu Guilherme'nin Beşiktaş'a transferi konusunda taraftarları heyecanladırdı. 

 

Son iki sezondur Süperlig'te Malatyaspor forması giyen 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun menajeri Marcelo Robalinho önceki gün Beşiktaş'ın tesislerini ziyaret ederken, bu Guilherme'nin Beşiktaş'a transferi konusunda taraftarları heyecanladırdı. Son iki sezondur Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen 28 yaşındaki futbolcu performası ile sık sık gündeme gelirken, ismi bir süredir Beşiktaş ile anılıyordu. 

 

Guilherme Beşiktaş'a mı transfer oluyor? 

 

28 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun menajeri Marcelo Robalinho önceki gün Beşiktaş'ın tesislerini ziyaret ederken, ziyaretine ait fotoğrafları Instagram sayfasından paylaştı. Instagram sayfasından yayınladığı Beşiktaş paylaşımı ile Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran ünlü menajer, Guilherme'nin Beşiktaş'a transferi konusunda söylentileri güçlendirdi. 

 

 

Not: Fotoğraf Marcelo Robalinho'nun Instagram sayfasından alınmıştır.