Gülben Ergen'den 6 Yaşında Evlendirilen Kız Çocuğu İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama! Dilerim..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6 yaşında evlendirilen kız çocuğu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6 yaşında evlendirilen kız çocuğu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6 yaşında evlendirilen kız çocuğu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6 yaşında evlendirilen kız çocuğu ile ilgili "6 yaşından 23 yaşına gelip bu şikayette bulunan kızın yüzünü ve evladını umarım ve dilerim ki yazılı ve görsel medya bize hiç göstermesin! Bundan sonraki hayatı, akıl sağlığı için ve evladı için. #cocukistismarı na razı gelenleri ve ahlaksızları tanıyalım!" ifadelerini kullanan Ergen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gulben ergen den 6 yasinda evlendirilen kiz cocugu ile ilgili sert aciklama