Gülben Ergen'den Annesiyle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken, annesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken, annesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken, annesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

 

Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olan ünlü şarkıcı annesi için "20 gün önce dişçiye gidecekti ben de aradım ne yaptığını sormak için. Bir öğrendim ki minibüse binmiş. Kapısında şoför hazır bekliyor. 'Anne niye minibüse bindin' diye sordum. 'Ne var bunda maskemi taktım eldivenimi taktım herkes gibi bindim. Halk bilinçli. Paramı eldivenle verdim aldım. Sensin huzurumu kaçıran minibüs değil' diyor. Ben de 'Unutmayın ki bana bir şey olmaz' diye şuursuz şuursuz konuşuyorum. Böyle bir annem var. " ifadelerini kullanırken bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;