Gülben Ergen'den Atlas'ın Doğum Günü İçin Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda büyük oğlu Atlas'ın doğum günü için yazdıklarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda büyük oğlu Atlas'ın doğum günü için yazdıklarıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda büyük oğlu Atlas'ın doğum günü için yazdıklarıyla sosyal medyada gündem oldu.  

 

gulben ergen den atlas in dogum gunu icin duygulandiran paylasim

 

Kendi kanatlarıyla uçacakları günlere az kaldı!

 

gulben ergen den atlas in dogum gunu icin duygulandiran paylasim

 

Büyük oğlu Atlas'ın doğum günü için çocuklarıyla yemeğe çıkan Ergen, burada çekilmiş fotoğraf karelerine şu notu düştü:

 

Aşırı mutluyum. Büyük oğlumun 16.yaşını bambaşka bir sohbetle kutluyoruz. Yarın doğum gününde arkadaşlarıyla olmayı tercih ettiği için, ona saygı gösterip, ailece bu akşam yemeğimizi yedik. Biz bize pastamızı kestik ve sömestr planları yaptık. Daha neler yazasım var da... Hepsini okuyorlar. Damat olsunlar. Mezun olsunlar. Baba olsunlar. Çok sevsinler. Çok sevilsinler. Anne hep yanlarında, arkalarında, içlerinde ama önlerinde değil… Hayatlarına, seçimlerine, değer verdiklerine canım feda… Kendi kanatlarıyla uçacakları günlere az kaldı… Benim değerli oğullarım, gözümün nur’u oğullarım, canımdan öte sevdiklerim…İyi ki doğdun Atlas’ım İyi ki varsın Ares’im. İyi ki varsın Güney’im.



Etiketler: