Gülben Ergen'den Çok Sert Muharrem Sarıkaya Yorumu!

Gülben Ergen kordon rezaleti için Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi? Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir programda ses teknisyenine kordonla vuran ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya ile ilgili ünlü şarkıcı Gülben Ergen Twitter sayfasından çok sert bir açıklama yaptı. Peki Gülben Ergen kordon rezaleti için Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gülben Ergen kordon rezaleti için Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi? Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir programda ses teknisyenine kordonla vuran ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya ile ilgili ünlü şarkıcı Gülben Ergen Twitter sayfasından çok sert bir açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen Twitter sayfasından Muharrem Sarıkaya'nın kordon rezaleti ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Gülben Ergen kordon rezaleti için Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gülben Ergen kordon rezaleti için Muharrem Sarıkaya hakkında neler söyledi?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Muharrem Sarıkaya'nın ses teknisyenine kordon ile vurmasıyla ilgili "Ses teknisyenine kordonla vurmak ne demek!!!! Bu ne tepkisizlik! O çocuğun annesi ne hissedecek bi düşünün! Gencecik bir delikanlıyı görevini yapmaya çalışırken böylesine aşağılamak son derece onur kırıcı!!!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

kordon rezaleti ile ilgili gulben ergen den muharrem sarikaya ya cok sert sozler