Gülben Ergen'den Çok Sert Yangın Sözleri! En Kahpesi Sensin PKK!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınların sorumlusu olarak gösterilen terör örgütü PKK'ya çok sert çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınların sorumlusu olarak gösterilen terör örgütü PKK'ya çok sert çıktı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınların sorumlusu olarak gösterilen terör örgütü PKK'ya çok sert çıktı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "En kahpe PKK. En şerefsiz PKK. En kaypak PKK. En kalleş PKK. En alçak sensin PKK. Bebek, gencecik askerlerimiz, doğa, ağaç, dünyayı güzelleştiren hayvanların, annelerin, masumların katilisin" ifadelerini kullanan Ergen'e sosyal medyada hayranları yoğun destek verdi. 

 

İşte o paylaşım;