Gülben Ergen'den Dikkat Çeken Açıklama! 'Göğsümde Çok Yılan Taşıdım!'

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen önceki gün verdiği konser sırasında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen önceki gün verdiği konser sırasında çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen önceki gün verdiği konser sırasında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Önceki akşam Ataköy'de bir mekanda sahneye çıkan Gülben Ergen, yılan figürlü kıyafetine seyircinin laf atması üzerine esprili bir açıklama yaptı. İstanbul'da müzikseverlerle buluşan Gülben Ergen, hem şarkılarıyla hem de neşesi ve enerjisiyle dikkat çekti. Gülşah Saraçoğlu imzalı, derin yırtmaçlı ve yılan figürlü elbisesiyle sahneye çıkan sanatçı, seyircisiyle sohbet etti.

 

'YILANLARDAN İLHAM ALDI’

 

Ünlü isim, konuklar elbiseye övgü yağdırınca "Bu elbisenin adı ‘göğsümde çok yılan taşıdım. Gülşah, yılanlardan ilham aldı bu tasarımda" sözleriyle espri yaptı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde 'Sen Gidince' parçasını single olarak yayınlayan Gülben Ergen, şarkıya klip çekmeye hazırlanıyor



Etiketler: