Gülben Ergen'den Dilan Polat Ve Engin Polat İle İlgili Çarpıcı Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ve Engin Polat için yapılan olumsuz paylaşımlar için "Mesleği habercilik, hukuk olanların dışında, insanlar neden başkalarının ayıplarıyla bu denli ilgilenirler? Neden “oh olsun” diye bir ruh hali vardır?  Neden birinin kötü/kaybetmiş/düşmüş durumda olması bir başka kişiye sevinç olur?" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gulben ergen den dilan polat ve engin polat yorumu