Gülben Ergen'den Kendini Karantinaya Alan Angela Merkel'le İlgili İlginç Paylaşım!

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlülerden Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgını nedeniyle kendini karantinaya alan Almanya başbakanı Angela Merkel hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu. 

 

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlülerden Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgını nedeniyle kendini karantinaya alan Almanya başbakanı Angela Merkel hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu. Son dönemde gündeme dair yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgını nedeniyle kendini karantinaya alan Almanya başbakanı Angela Merkel hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Angela Merkel için "Almanya Başbakanı Angela Merkel'i evine alışveriş yaparken markette gördük bir kaç gün önce. Corona'dan korunmayan hali tuhaf gelmişti, ama evine alışverişini kendi yapması şahaneydi. Şimdi karantinaya alındı haberi geldi. Belki evinde kalır insanlarımız? Belki?" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;