Gülben Ergen'den Sezen Aksu'nun Herşeye Rağmen Şarkısı İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'nun Herşeye Rağmen şarkısı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'nun Herşeye Rağmen şarkısı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'nun Herşeye Rağmen şarkısı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Bir kadın bir ülkeyi anlatır mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'nun Herşeye Rağmen şarkısı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'nun Herşeye Rağmen şarkısı için "Bir kadın bir ülkeyi anlatır mı? Herkesin bir acısı, bir sevinci, bir yaşanmışlığı, bin yaşanmamışlığına şahit yazar mı şarkısını?" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gulben ergen den sezen aksu nun herseye ragmen sarkisi icin olay yorum