Gülben Ergen'in Annesi Yeni Şarkısını Beğenmiş!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesiyle arasında geçen ilginç diyaloglara değindi. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesiyle arasında geçen ilginç diyaloglara değindi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesinin yeni teklisiyle ilgili düşüncelerine yer verdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda annesiyle arasında geçen diyaloğa değinen ünlü şarkıcı "Annem... Gülben yeni şarkın ne güzel, iyi olmuş tek şarkı çıkarttığın, böyle daha az yorulursun, şarkıda içime pek sindi, daha iyi oluyor tek çıkınca. Evet anneKarlarda üşümedin mi be kızım, hasta olma dikkat et. Yok anne ,olmam merak etme, önlem alıyorum hasta olmamak için al, al... Tamam anne Mucize Doktor’u seyrettin mi bu hafta muhteşemdi. Yok anne ya kaçırdım, çocukların ev ödevleri, uyku saatleri falan... Aaa, nasıl kaçırırsın, bak Sefirin Kızı var, o diziyi sakın kaçırma Tamam annem, güzel, asil, sade, özel, mütevazi, ak saçlı annem" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı;

 

 

Not: Fotoğraf Gülben Ergen'in Instagram sayfasından alınmıştır.