Gülben Ergen Kuaför Çıkışı Başında Havlu İle Yakalandı! Hülya Avşar Sorularına Yanıt Verdi!

Yaptığı açıklamalarla ve son dönemde yer aldığı "Menajerimi Ara" dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Gülben Ergen, önceki gün kuaför çıkışı başında havlu ile objektiflere yakalandı. 

 

Yaptığı açıklamalarla ve son dönemde yer aldığı "Menajerimi Ara" dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Gülben Ergen, önceki gün kuaför çıkışı başında havlu ile objektiflere yakalandı. Son dönemde yaptığı hayır işleriyle ve gündeme dair açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Gülben Ergen, önceki gün kuaför çıkışı başında havlu ile objektiflere yakalandı

 

Gülben Ergen önceki gün Bebek’teki kuaföründe bakımdan geçti. Dışarıya başında havlu ile çıkan Gülben Ergen objektifleri fark edince telaşlandı, görüntü vermek istemedi. "Beni nasıl buldunuz? Çok kötü görünüyorum” diye konuştu.Yeni bir diziye başlayan ezeli rakibi Hülya Avşar’a dair sorulara da yanıt verdi: "Aramızda küslük yok. Tam tersine her zaman yanındayım, destek veriyorum"

 

gulben ergen havlu ile yakalandi



Etiketler: