Gülben Ergen Müzik Yasağının Kaldırılmamasına Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda müzik yasağının kaldırılmamasına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda müzik yasağının kaldırılmamasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda müzik yasağının kaldırılmamasına tepki gösterdi. 

 

Müziğin sesi kısılmaz!

 

Gülben Ergen sosyal medya hesabından 00.00'dan sonra müzik yasağının kaldırmamasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Ergen, "Alınan tüm önlemlerde esneklik yapılır ama koca bir sektörün sesi kısık kalmaya devam eder. Neden? Öldü açlıktan müzisyenler öldü!! Evlerinden çıktılar! Çocuklarına bakmakta zorlandılar! Yaşamak için çığlık atıllar! Dayananlar oldu, taşıyamayanlar oldu. Ben 12 de iniyorum sahneden. Ama 12 de sahneye çıkan meslektaşlarım, arkadaşlarım var! Müziğin sesi kısılmaz. Müziğe saat sınırı konmaz. Sahne üzerinde çalışarak hayatını idame ettiren binlerce insanın ekmeğiyle oynamak bu. 12 de kısılan müzik baskıdır. Görmediğimiz bilmediğimiz felaketlerin habercisidir. Baskılanan her şey başka bir yerden, başka ve tercih edilmeyen bi şekilde tezahür eder." ifadelerini kullandı.

 

gulben ergen muzik yasaginin kaldirilmamasina tepki gosterdi