Gülbin Vardar'dan Yeliz Yeşilmen İçin Şok Sözler! Yeliz Yeşilmen Mafyası!

Sosyal medyada geçtiğimiz günlerde ağlayarak video çeken ve sonunun Bergen gibi olmasından korktuğunu ifade eden ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen'e tepki gösteren Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar yaptığı açıklamada Yeliz Yeşilmen için şok edici sözler kullandı. 

 

Sosyal medyada geçtiğimiz günlerde ağlayarak video çeken ve sonunun Bergen gibi olmasından korktuğunu ifade eden ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen'e tepki gösteren Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar yaptığı açıklamada Yeliz Yeşilmen için şok edici sözler kullandı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali ile Seren Serengil'in konuğu olan Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar yaptığı açıklamada Yeliz Yeşilmen için şok edici sözler kullandı.

 

Katıldığı programda Yeliz Yeşilmen için "Geçmişte neysen önüne gelecek sonuçta benim yuvamı yıktın. Ali asla öyle bir adam değil. Adama iftira atıyor. Son VTR'de yazık onca hakarete rağmen susmuş dinliyor. Hepimiz Bergen'in sonunu biliyoruz. Adam beni öldürecek diyor. Ali asla böyle biri değil. Buna rağmen ağzını açıp tek bir laf söylememiş yazık adama. Siz Yeliz Yeşilmen'in benim 10 yaşındaki çocuğuma neler yaptığını biliyor musunuz? Yazın babası onu görsün diye onlara yollamıştım çocuğuma yapmadığını bırakmadı. Yeliz Yeşilmen mafyası! Buradan devlete ihbar ediyorum" ifadelerini kullanırken bu anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Gülbin Vardar'ın açıklamalarının detayları;