Gülcan Arslan'dan Açıklama! Yazmayın Çok Yakın Arkadaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki gün objektiflere bir erkek arkadaşıyla yakalanırken, sevgili olmadıklarını dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki gün objektiflere bir erkek arkadaşıyla yakalanırken, sevgili olmadıklarını dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki gün objektiflere bir erkek arkadaşıyla yakalanırken, sevgili olmadıklarını dile getirdi. 

 

Çok yakın arkadaşım!

 

Oyuncu Gülcan Arslan, Bebek'te bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Arslan, "Kendisi çok yakın arkadaşım!" dedi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Gülcan Arslan, önceki akşam Bebek'teydi. Hızlı adımlarla otomobiline koşan oyuncuya erkek arkadaşı soruldu. Arslan, “Çok yakın arkadaşım. Yanlış bir şey yazmayın” dedi. Arslan, geçtiğimiz yıl meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşamıştı.



Etiketler: