Gülcan Arslan Yeni Proje Müjdesi Verdi! Yaz Sezonunu Açtı!

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki yaptığı bir katalog çekimi için kamera karşısına geçerken, yeni bir projenin müjdesini muhabirlerle paylaştı. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki yaptığı bir katalog çekimi için kamera karşısına geçerken, yeni bir projenin müjdesini muhabirlerle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki yaptığı bir katalog çekimi için kamera karşısına geçerken, yeni bir projenin müjdesini muhabirlerle paylaştı. 

 

Yeni proje müjdesi verdi!

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki yaptığı bir katalog çekimi için kamera karşısına geçerken, yeni bir projenin müjdesini muhabirlerle paylaştı. Gülcan Arslan, yaz sezonunu açtı. Oyuncu, önceki gün birbirinden renkli kombinlerle objektif karşısına geçti. Birçok markadan reklam yüzü olması için teklif alan Arslan, İstanbul’a döner dönmez çok konuşulacak bir iş birliğine imza atacağını söyledi.

 

gulcan arslan dan yeni proje mujdesi



Etiketler: