Gülcemal Mert Edip Tepeli Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Gülcemal Mert Edip Tepeli kimdir? FOX TV'de 6 Nisan 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Gülendam dizisinde canlandırdığı Mert karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Edip Tepeli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Edip Tepeli kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gülcemal Mert Edip Tepeli kimdir? FOX TV'de 6 Nisan 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Gülcemal dizisinde canlandırdığı Mert karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Edip Tepeli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Edip Tepeli kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gulcemal mert edip tepeli kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Gülcemal Mert Edip Tepeli kimdir?

 

Edip Tepeli kimdir? Edip Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Günümüzde 34 yaşındadır. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.  2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York´ta evlendi. Çiftinin kızları Müjgan Tepeli 2020 yılında dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Daha önce Kurt Seyit ve Şura, Seni Kimler Aldı, Sefirin Kızı, Destan, Yaşamayanlar, gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da ediptepeli ismiyle paylaşımlarına devam eden Edip Tepeli'nin bu mecrada 195K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Sökmen Talent ajansına bağlı olarak devam etmektedir.