Gülcemal Semra Gökçem Çoban Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Gülcemal Semra Gökçem Çoban kimdir? FOX TV'de 6 Nisan 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Gülcemal dizisinde canlandırdığı Semra karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçem Çoban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gökçem Çoban kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Gülcemal Semra Gökçem Çoban kimdir? FOX TV'de 6 Nisan 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Gülcemal dizisinde canlandırdığı Semra karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçem Çoban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gökçem Çoban kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gulcemal semra gokcem coban kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Gülcemal Semra Gökçem Çoban kimdir?

 

Gökçem Çoban kimdir? Gökçem Çoban eğitimini İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Daha önce Ecinni Issız Çığlık, Kadere Karşı, gibi yapımlarda rol almıştır. Kariyerine Yasemin Bulut’un menajerliğinde devam etmektedir. Instagram’da gokcemcoban ismiyle paylaşımlarına devam eden Gökçem Çoban’ın bu mecrada 2943 takipçisi bulunmaktadır. Hayvansever kişiliği ile tanınan oyuncu Gökçem Çoban’ın bir kedisi bulunmaktadır.