Gülçin Ergül'ün Drama Queen Åžarkısı Müzikseverlerle BuluÅŸuyor!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Gülçin Ergül, son ÅŸarkısı Drama Queen ile 31 Mart 2023 tarihinde müzikseverlerle buluÅŸmaya hazırlanıyor. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Gülçin Ergül, son ÅŸarkısı Drama Queen ile 31 Mart 2023 tarihinde müzikseverlerle buluÅŸmaya hazırlanıyor.  Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Gülçin Ergül, son ÅŸarkısı Drama Queen ile 31 Mart 2023 tarihinde müzikseverlerle buluÅŸmaya hazırlanıyor. 

 

gulcin ergul un drama queen sarkisi muzikseverlerle bulusuyor

 

Son iki teklisi “Gökyüzü Çağırdı AÅŸkı” ve “Birbirimize Ä°yi Gelmiyoruz” ile adından çokça söz ettiren Pop ve R&B müziÄŸin sevilen ismi Gülçin Ergül, “Drama Queen” isimli yeni teklisini DMC etiketiyle müzikseverlerle buluÅŸturuyor. Gülçin Ergül'ün “Drama Queen” adlı yeni single çalışmasının sözü ve müziÄŸi Gülçin Ergül ile Emre Bayar’a, düzenlemesi ise yurtdışında büyük baÅŸarılara imza atmış olan Türk asıllı Alman prodüktör Paix ve LoLo79’a ait. AÅŸkla hayatta kalmaya ant içmiÅŸ ve “Drama Queen” olmamayı seçen bir kadının hikayesinin anlatıldığı ÅŸarkının, klibinin yönetmen koltuÄŸunda ise baÅŸarılı yönetmen Murat Joker oturuyor. Gülçin Ergül'ün yepyeni single çalışması Drama Queen 31 Mart’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.