Gülen Ergün Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Ne İş Yapıyor?

Gülen Ergün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Gülen Ergün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gülen Ergün kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Gülen Ergün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Gülen Ergün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Gülen Ergün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gülen Ergün kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

gulen ergun kimdir nerelidir evli mi ne is yapiyor

 

Gülen Ergün kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Gülen Ergün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan spor eczacısı Gülen Ergün 31 Ekim 1971 tarihinde dünyaya gelmiştir. Evli olan Ergün, 1 oğul sahibidir.  Akrep burcudur. Aromaterapi, fitoterapi, apiterapi konularında uzman olan Gülen, sosyal medya sayfasından sık sık sağlıkla ilgili önemli bilgilendirmeler yapmaktadır. Sağlık dışında Arjantin Tango'su ile ilgilenen Gülen, Arjantin Tango eğitmenliği de yapmaktadır. Seramik konusuna da meraklı olan Gülen bu konuda da sık sık hünerlerini sergilemektedir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü alan Gülen, sık sık hayvanlarla ilgili paylaşımlar yapmaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken gulen_ergunn ismiyle paylaşımlarına devam eden Gülen Ergün 78K takipçiye sahiptir ve her geçen gün hayran kitlesini arttırmaktadır.