Gülşah Saraçoğlu Paylaşıp Sildi! Kime Göndermede Bulundu?

Son dönemde Deha Bilimlier ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk ile magazin gündeminde yer alan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda önce göndermelerde bulundu, sonrasında paylaşımını kaldırdı. Peki Gülşah Saraçoğlu kime göndermelerde bulundu? Cevaplar haberimizde..

 

Son dönemde Deha Bilimlier ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk ile magazin gündeminde yer alan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda önce göndermelerde bulundu, sonrasında paylaşımını kaldırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda önce göndermelerde bulundu, sonrasında paylaşımını kaldırdı. Peki Gülşah Saraçoğlu kime göndermelerde bulundu? Cevaplar haberimizde..

 

Önce paylaştı, sonra sildi! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Dostuna küsen, düşmanıyla yatıp kalkıyor. Menfaati biten masadan kalkıyor. Çekemeyen arkandan konuşuyor. Yaşanmamışlar yaşanmış gibi anlatılıyor. Herkes herkesle çok samimi ama kimse birbirini sevmiyor" ifadelerini kullanan ünlü modacı sosyal medyada gündem oldu. Daha sonra paylaşımını kaldıran ünlü modacının bu sözleri kime söylediği merak edilirken, sosyal medyada yapılan yorumlarda bu sözlerin Demet Akalın'a söylendiği iddia edildi. 

 

İşte o paylaşım;

 

 

gulsah saracoglu ndan olay gonderme gondermesi kime