Gülşen Arkadaşının Kucağına Oturmasıyla İlgili Sorulan Soruya Verdiği Yanıt İle Şok Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün verdiği konserde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıt ile şoke etti. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün verdiği konserde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıt ile şoke etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün verdiği konserde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıt ile şoke etti. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Bunları onlara sorun!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün verdiği konserde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıt ile şoke etti. Gülşen, “Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun.” 

 

gulsen den arkadasinin kucagina oturmasi ile ilgili soruya sok yanit