Gülşen'den Hadise'ye Dikkat Çeken Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Kelebek ödül töreninde yılın en iyi kadın pop şarkıcısı ödülünü alan Hadise'ye göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Kelebek ödül töreninde yılın en iyi kadın pop şarkıcısı ödülünü alan Hadise'ye göndermelerde bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Kelebek ödül töreninde yılın en iyi kadın pop şarkıcısı ödülünü alan Hadise'ye göndermelerde bulundu. 

 

Gülşen ‘Gülşen’e bir şey olursa Türkiye’de zaten bitmek üzere olan pop müziğine veda ederiz. O nedenle Tanrı kraliçeyi korusun’ paylaşımını yapan bir kullanıcının paylaşımını hikayesinde paylaştı ve ‘Nokta’ yazdı. Gülşen’in bu hamlesi dün akşam ‘En iyi kadın pop şarkıcısı’ ödülünü alan Hadise’ye gönderme olarak yorumlandı

 

gulsen den hadise dikkat ceken gonderme



Etiketler: