Gülşen'den Kucak Dansı Açıklaması! Ne Var Bunda!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken son dönemde arkadaşına yaptığı kucak dansıyla ilgili gelen tepkilere cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken son dönemde arkadaşına yaptığı kucak dansıyla ilgili gelen tepkilere cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken son dönemde arkadaşına yaptığı kucak dansıyla ilgili gelen tepkilere cevap verdi. 

 

Ne var bunda!

 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Gülşen, “En son sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim, sonra da arkadaşımın kucağına oturdum” ifadelerini kullandı. Gülşen, "O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissettim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?" diye konuştu.

 

gulsen den kucak dansi aciklamasi