Gülşen İle Ozan Çolakoğlu Boşanıyor Mu? Seyhan Soylu'dan Şoke Eden İddia!

Konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Seyhan Soylu açıklamalar yaparken, Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldıklarını iddia etti. Peki Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Seyhan Soylu açıklamalar yaparken, Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldıklarını iddia etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Seyhan Soylu açıklamalar yaparken, Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldıklarını iddia etti. Peki Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanıyorlar mı?

 

İstanbul'da sahne alan Gülşen'in kostümleri yeniden gündem oldu. Transparan tercih etmesiyle hem beğenilen hem eleştirilen Gülşen'in evliliğiyle ilgili de şaşırtan bir iddia konuşuluyor. Seyhan Soylu'nun iddiasına göre Ozan Çolakoğlu ile Gülşen boşanma kararı aldı. 

 

gulsen ile ozan colakoglu bosaniyorlar mi