Gülşen'in Sahne Kostümü Yine Olay Oldu! Eşofmanla Mı Çıkmış?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülşen önceki gün ODTÜ Vişnelik yaz konserinde 6 bin kişiye şarkı söylerken, tercih ettiği sahne kostümü olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülşen önceki gün ODTÜ Vişnelik yaz konserinde 6 bin kişiye şarkı söylerken, tercih ettiği sahne kostümü olay oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülşen önceki gün ODTÜ Vişnelik yaz konserinde 6 bin kişiye şarkı söylerken, tercih ettiği sahne kostümü olay oldu. 

 

Sahne tarzı ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Gülşen önceki akşam sevenleriyle buluştu. Kırmızı saçlarıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı bu defa farklı sahne kostümüyle dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Gülşen, ODTÜ Vişnelik yaz konserinde 6 bin kişiye konser verdi. Her kıyafetiyle çok konuşulan ünlü şarkıcı bu defa spor sahne tarzıyla dikkat çekti. Farklı sahne kıyafetlerine alışık olduğumuz Gülşen'in bu seçimi sosyal medyanın gündemine oturdu. Sahne tarzında değişiklik yaparak eşofman giymeyi tercih eden ünlü ismin şıkır şıkır küpeleri de dikkatlerden kaçmadı. Gülşen'in spor kombinine sosyal medyada; 'Ters köşenin kralını yapmış', 'Çok güzel olmuş', 'Eşofmanla mı sahneye çıkmış?', 'Her hali çok güzel' gibi yorumlar yapıldı.

 

İşte o kostüm,

 

gulsen den dikkat ceken sahne kostumu



Etiketler: