Gülsim Ali'den Yeni Proje Müjdesi! Yakında..!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ünlü oyuncu Gülsim Ali önceki gün objektiflere yansırken yeni proje müjdesi verdi. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ünlü oyuncu Gülsim Ali önceki gün objektiflere yansırken yeni proje müjdesi verdi. Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ünlü oyuncu Gülsim Ali önceki gün objektiflere yansırken yeni proje müjdesi verdi. 

 

Yeni proje müjdesi!

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Gülsim Ali geçtiğimiz gün Watergarden İstanbul’da objektife yansıdı. Ailesiyle geldiği alışveriş merkezinde ressam Alev Özas’ın dev İstanbul resmini de yakından inceleyen oyuncu, “Çok merakım var böyle işlere. Ben İstanbul âşığıyım. İstanbul’un her yerinde anım var diyebilirim. Trafiğini bile seviyorum. Gerçekten bayıldım bu esere, çok büyük bir emek var” dedi. Şu sıralar boks eğitimi aldığını anlatan Gülsim Ali, “Gelen projeler var, yeni yılda ekranda olacağım” diye konuştu.



Etiketler: