Gupse Ozay'dan İlk Jan Asya Paylaşımı! Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gupse Özay, Instagram sayfasından kızı Jan Asya ile ilk paylaşımını yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gupse Özay, Instagram sayfasından kızı Jan Asya ile ilk paylaşımını yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gupse Özay, Instagram sayfasından kızı Jan Asya ile ilk paylaşımını yaptı. 

 

İki yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Gupse Özay ile Barış Arduç, kızları Jan Asya'yı 9 Eylül'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Annelik heyecanı yaşayan Özay'dan kızıyla ilk paylaşım geldi. 'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay (37) ile Barış Arduç (34), 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, iki hafta önce de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. İlk kez anne olma sevincini yaşayan Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım geldi.

 

gupse ozay dan ilk jan asya paylasimi

 

"YOK CANIM NE KISKANÇLIĞI"

 

Hamilelik süresi boyunca zaman zaman karnı burnunda pozlarını yayınlayan Özay, kızı kucağında olduğu esnada kendisine bakarken çektiği köpeğinin fotoğrafını paylaşıp, "Yok canım ne kıskançlığı" paylaşımında bulundu. Özay'ın paylaşımı kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi gördü.

 

JAN NE DEMEK?

 

Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül'de dünyaya gelen kızına Çerkes ismi verdi. Jan, TDK'da "Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen." anlamına geliyor. Gupse Özay'ın ardından babalık heyecanı yaşayan Barış Arduç da biberon emojisi koyduğu bu fotoğrafını paylaşmıştı.



Etiketler: