Gupse Özay'dan Lohusa Sürprizi! Doğum Sahnesi Gerçek Oldu!

Son dönemde anne olmasıyla ve yeni film projesi Lohusa ile gündemde olan ünlü oyuncu Gupse Özay'ın filminde gerçek doktoruyla kamera karşısına geçmesi gündem oldu. 

 

Son dönemde anne olmasıyla ve yeni film projesi Lohusa ile gündemde olan ünlü oyuncu Gupse Özay'ın filminde gerçek doktoruyla kamera karşısına geçmesi gündem oldu. Son dönemde anne olmasıyla ve yeni film projesi Lohusa ile gündemde olan ünlü oyuncu Gupse Özay'ın filminde gerçek doktoruyla kamera karşısına geçmesi gündem oldu. 

 

gupse ozay dan lohusa surprizi dogum gercek oldu

 

Doğum gerçek oldu!

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Gupse Özay, 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Barış Arduç ile Temmuz 2020'de dünyaevine girmiş, kızı Jan Asya'yı Eylül 2022'de kucağına almıştı. Ünlü oyuncu ve senarist, yeni filmi 'Lohusa'da gerçek doğum doktoru ile birlikte kamera karşısına geçti. 'Eltilerin Savaşı', 'Görümce' ve 'Deliha' filmleriyle hafızalarda yer eden Gupse Özay’ın yeni projesi Lohusa'nın çekimleri devam ediyor. Ünlü oyuncu, üç yıllık sessizliğine nokta koyduğu filmde bir de sürprize imza attı. Geçtiğimiz yıl kızı Jan Asya’yı kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Özay, gerçek hayatta doğumunu gerçekleştiren kadın doğum uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven ile birlikte kamera karşısına geçti. Melih Atahan Güven, filmde Gupse Özay'ın hayat verdiği 'Burcu' karakterinin doktorunu canlandırdı. 39 yaşındaki başarılı oyuncu, doğum sahnesiyle birlikte gerçek hayattaki doktoruyla aynı deneyimi yeniden yaşadı.



Etiketler: