Gupse Özay Doğum Yaptı Mı? Bebeğin Bugün Doğması Bekleniyor!

Gupse Özay doğum yaptı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Gupse Özay ve eşi Barış Arduç'un çocuklarının bugün doğması bekleniyor. 

 

Gupse Özay doğum yaptı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hamile olmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Gupse Özay ve eşi Barış Arduç'un çocuklarının bugün doğması bekleniyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gupse Özay ve eşi Barış Arduç'un çocuklarının bugün doğması bekleniyor.  

 

Bebek bugün doğacak beklentisi!

 

Gupse Özay ve Barış Arduç’un bebeklerinin bugün doğması bekleniyor. Bir kız bebek bekleyen çiftin bugün anne baba olmaları bekleniyor. Hamilelik sürecini evinde geçiren oyuncu Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendiriyordu. Ünlü oyuncunun sevenleri Gupse Özay doğum yaptı mı? sorusunu araştırmaya başladı. Gupse Özay ve Barış Arduç çifti çocuklarını bugün kucaklarına alacaklar. Kız bebek bekleyen ünlü çiftin çocuklarına ne isim koyduğu henüz belli olmadı 

 

gupse ozay dogum yapti mi ne zaman yapacak