Gupse Özay Nerede? Hayranları Meraklandı!

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay'ın sosyal medyada yaklaşık 1 aydır gözükmemesi gündem olurken, hayranları Gupse Özay'ın neler yaptığını merak etmeye başladı. Peki Gupse Özay nerede? Cevaplar haberimizde..

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay'ın sosyal medyada yaklaşık 1 aydır gözükmemesi gündem olurken, hayranları Gupse Özay'ın neler yaptığını merak etmeye başladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gupse Özay'ın sosyal medyada yaklaşık 1 aydır gözükmemesi gündem olurken, hayranları Gupse Özay'ın neler yaptığını merak etmeye başladı. Peki Gupse Özay nerede? Cevaplar haberimizde.. 

 

Gupse Özay nerede?

 

Sosyal medyada yaklaşık 1 aydır herhangi bir paylaşım yapmayan, ve sosyal medya detoksunda bulunan Gupse Özay'ın hayranları kendisinden herhangi bir paylaşım gelmediği için merak etmeye başladılar. Gupse Özay'ın uzun süredir süren sessizliğinin sonunda önemli bir proje ile döneceği beklentisi ile sosyal medyada dillendirilmeye başlandı. Bakalım doğru çıkacak mı? 

 

gupse ozay nerede neden sesi cikmiyor