Gürgen Öz'den Nusret'e Olay Gönderme! Nusret'i Takdir Ediyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Nusret üzerinden olay göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Nusret üzerinden olay göndermelerde bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Nusret üzerinden olay göndermelerde bulundu.

 

Çok yiyenler var, doymak bilmeden yiyenler!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Nusret, doğup büyüdüğü köye çocuklar için okul yaptırmış, belli değerleri unutmamış, çalışkan ve başarılı bir insan...Benim derdim kişilerle değil... Yaşadığımız dönemdeki zihniyetle... Doymak bilmeyen, gösteriş ve tüketim meraklısı bir zihniyetle... Eskiden statü adına altın diş takarlardı, gülünce Tın! diye parlardı! O değişti Altınlı et oldu! Bu iyi değil. Sosyolojik bir sorun... Benim derdim bu nedenle; Yiyicilerle! Çok yiyenler var, doymak bilmeden yiyenler! Bir de yiyemeyen, gerçekten aç olan, yardım bekleyenler var... Bu memlekette gerçekten aç insanlar var... Çok zor durumda olanlar var. Hele ki şu salgın döneminde. Bilenler, bilmeyenlere anlatsın..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımda sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;