Gürgen Öz'den Olay Yaratan Video! Tatilcileri Böyle Eleştirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Bir locam bile yok anlıyor musun" ifadeleriyle lüks tatil sevenleri eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Bir locam bile yok anlıyor musun" ifadeleriyle lüks tatil sevenleri eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Bir locam bile yok anlıyor musun" ifadeleriyle lüks tatil sevenleri eleştirdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ah arkadaşlar ya kendi kendimi tatilde gülerken yakaladım. Bana diyorlar beach cluplara laf ediyorsun ama soluğu orada alıyorsun. Ya arkadaşlar vallahi öyle değil. Bakın burada da beach clup var ama beni almıyorlar. Bana diyorlar sen bizim hakkımızda böyle böyle diyorsun. Biz seni niye alalım? Giremezsin diyorlar. Ya diyorum parası neyse vereyim, varya bizde öyle bir kültür ben üstünüm hepinizi satın alırım. Parası neyse vereyim? Yok diyorlar senin paran burada geçmez. Bende önünde takılıyorum ne girebiliyorum ne çıkabiliyorum. Bekliyorum öyle. Önünde öyle fotoğraf çektiriyorum. Sanki öyle takılıyormuşum gibi. Bir çok kişi öyle geçirmiyor mu sanki yazı. Hani sanki oralarda geziyormuş gibi fotoğraflar. Ne girebiliyorum ne çıkabiliyorum zaten memlekette giren çıkan karışmış" ifadelerini kullanan Öz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;