Gürgen Öz İkinci Kez Baba Oluyor! Cinsiyeti Belli Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gürgen Öz ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Bebeğinin cinsiyeti belli oldu. 

 

Akşam'da yer alan habere göre; Emily Mahringer ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Gürgen Öz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İda Su adında kızı olan ünlü çift Emily Mahringer ile Gürgen Öz ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanıyor. Rol aldığı projeler ile adından söz ettiren Gürgen Öz, önceki gün bir filmin galasına katıldı. 2018 yılında Emily Mahringer ile evlenen ve ardından İda Su adından bir kız çocuğuna sahip olan Gürgen Öz, ikinci çocuğun da müjdesini verdi.

 

Öz, "Buradan ilk kez açıklıyorum, cinsiyeti belli ama söylemem. Haziran ayında doğumumuz olacak inşallah. Hiç böyle hayal etmemiştim bu günlerimi. Bir kardeş yapalım dedik ve oldu. Ben artık tamamen sinemada bu içeriklere bakıyorum. Tamamen evcimen bir baba oldum ve ona dönüştüm. Ben biraz hırçın bir bireydim. Sakinleştim ve kendime döndüm. Birçok şey önemini yitirdi. İçimde bir kaplan vardı şimdi de küçük bir ayı yogi var" şeklinde konuştu.



Etiketler: