Gürgen Öz'ün Euro Göndermesi Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratmayı başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz'ün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Euro'nun yükleşine yaptığı gönderme sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratmayı başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz'ün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Euro'nun yükleşine yaptığı gönderme sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gürgen Öz'ün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Euro'nun yükleşine yaptığı gönderme sosyal medyada gündem oldu.

 

Euro ve TL arasındaki şakalaşmadan haberleri yok!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Gülüyorum... Ya ne yapayım? Alamancı çift; burada krallar gibi yiyip içip, parayı da harca harca bitiremeyince şoka girmiş tabi! Ülke uçmuş diyor! Evet uçtu ama döviz bazında uçtu, uçuyor! Euro ve TL arasındaki şakalaşmadan haberleri yok! Ona her şey bedava! Fakat bana göre bir dert de yok. Neden? Çünkü ben hep 50 tl’lik benzin alıyorum! :)" ifadelerini kullanan Öz sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;