Güven Kıraç Sevgilisiyle Dudak Dudağa Öpüşürken Yakalandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz ay 12 yıllık eşini aldattığı iddiası sonrası eşi ile ayrılık kararı alan ünlü oyuncu Güven Kıraç önceki akşam Beyoğlu'nda sevgilisi ile dudak dudağa öpüşürken yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz ay 12 yıllık eşini aldattığı iddiası sonrası eşi ile ayrılık kararı alan ünlü oyuncu Güven Kıraç önceki akşam Beyoğlu'nda sevgilisi ile dudak dudağa öpüşürken yakalandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Güven Kıraç önceki akşam Beyoğlu'nda sevgilisi ile dudak dudağa öpüşürken yakalandı. 

 

Ünlü oyuncu Güven Kıraç, geçen ay 12 yıllık eşi Başak Kıraç’ı bir kadınla aldatmış, ihanetin ardından çift ayrılık kararı almıştı. Kıraç, önceki akşam sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi. Pek çok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Güven Kıraç, geçtiğimiz ay esmer bir kadınla Beyoğlu Asmalımescit'te eğlenmişti. 12 yıldır Başak Kıraç ile evli olan ünlü oyuncu, ihaneti sonrasında eşinden tek celsede boşanmıştı. Güven Kıraç, önceki akşam sevgilisiyle yine Beyoğlu'nda görüntülendi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; sokak ortasında dans eden ikili zaman zaman romantik da anlar yaşadı. Kıraç’ın sık sık sevgilisine öpücükler kondurdu.

 

EVLİLİĞİ 2010'DAN BERİ DEVAM EDİYORDU!

 

Güven Kıraç ile Başak Kıraç 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin Maya adında bir kızları var.



Etiketler: