Hadise'den Kameramana Tepki! 'Bu Benim Sahnem Susmayacağım!'

Ünlü şarkıcı Hadise, Kıbrıs’ta verdiği konser sırasında frikik yakalamaya çalışan kameramana sert tepki gösterdi. Hadise, "Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem." diye konuştu.

 

TV100'den Gülsüm Acıyan'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı Hadise, sahne şovları, dansları, ve kıyafet tercihleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Hadise, bu kez konser sırasında, sahnenin önüne gelerek görüntü almaya çalışan kameramanı fena bozdu. Hadise, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı, sahnede beyaz mini bir elbise tercih ederken, izleyicilerden tam not aldı. Sevilen şarkılarını seslendirerek dans eden Hadise, şarkı sırasında sahnenin önünden frikik almaya çalışan bir kameramanı yakaladı. 

 

Hadise, konsere ara vererek kameramana şu ifadelerle sitem etti: "Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" dedi.



Etiketler: