Hadise'den Mehmet Dinçerler İddialarına Yanıt! Bizde Bir Kitap..!

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise önceki gün verdiği konser sırasında eski eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili iddialara yanıt verdi. 

 

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise önceki gün verdiği konser sırasında eski eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili iddialara yanıt verdi. Son dönemde aşk hayatıyla gündemde düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise önceki gün verdiği konser sırasında eski eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili iddialara yanıt verdi. 

 

Biz de bir kitap tekrar okunmaz!

 

Eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddia edilen ünlü şarkıcı Hadise'den konuyla ilgili açıklama geldi. Ünlü şarkıcı konserinde "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün sosyal medya hesabından çizgili gömlek giyen bir erkeğin fotoğrafını yayınlayarak kalp emojisi koydu. Aynı gömleğin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'de olduğu ortaya çıkınca ikilinin barıştığı iddiası gündeme geldi. Konserinde hakkındaki barışma iddiasına değinen Hadise ise "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek gönderme yaptı.