Hadise'den Tatil İçin Dudak Uçuklatan Bütçe!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, pandemi dönemi nedeniyle uzun zamandır ayrı kaldığı annesiyle beraber tatil yapmak için Bodrum'da şimdiden evini ayırtırken, yaz tatili için ödemeyi planladığı bütçe ile dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, pandemi dönemi nedeniyle uzun zamandır ayrı kaldığı annesiyle beraber tatil yapmak için Bodrum'da şimdiden evini ayırtırken, yaz tatili için ödemeyi planladığı bütçe ile dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, pandemi dönemi nedeniyle uzun zamandır ayrı kaldığı annesiyle beraber tatil yapmak için Bodrum'da şimdiden evini ayırtırken, yaz tatili için ödemeyi planladığı bütçe ile dudak uçuklattı.

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Hadise, pandemi sebebiyle Belçika’dan Türkiye’ye gelemeyen annesiyle birlikte tatil planı yaptı. Bodrum’dan lüks bir villa kiralayan şarkıcının haftalık 20 bin TL ödediği öğrenildi. Hadise’ye uzun süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım da eşlik edecek.

 

hadise den yaz tatili icin dudak ucuklatan butce



Etiketler: