Hadise'den Trafik Kazası Açıklaması! Sağlık Durumu Nasıl?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çeşme'de geçirdiği trafik kazası sonrası Twitter sayfasından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çeşme'de geçirdiği trafik kazası sonrası Twitter sayfasından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaşadığı aşkla ve açıklamalarla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çeşme'de geçirdiği trafik kazası sonrası Twitter sayfasından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz!

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. " ifadelerini kullanan ünlü şarkıcıya sosyal medyada hayranları geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 



Etiketler: