Hadise Kaan Yıldırım'ı Sildirdi! İşte Hadise'nin O Son Hamlesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise Kaan Yıldırım ile olan tüm bağlarını yaptığı son hamleyle kopardı. Peki Hadise'nin o son hamlesi neydi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise Kaan Yıldırım ile olan tüm bağlarını yaptığı son hamleyle kopardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise Kaan Yıldırım ile olan tüm bağlarını yaptığı son hamleyle kopardı.

 

Oyuncu Kaan Yıldırım’ın ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan Hadise gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı eski sevgilisinin ardından yaptığı son hamleyle herkesi şaşırttı. Evlenmeleri beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çifti geçtiğimiz haziran ayında herkesi şaşırtan bir kararla ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı daha sonra mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler’de buldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık mutlu ilişkisinden kareler paylaşan Hadise, eski sevgilisiyle ilgili aylar sonra flaş bir hamlede bulundu.

 

Ayrılığının ardından Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye yelken açan Hadise'nin bir röportaj esnasında yaptığı aşk açıklamaları da dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı, "Bence biz kadınlar bir erkeğin işine ve tipine aşık olmuyoruz. Davranışlarına aşık oluyoruz. İlgiyi hangi kadın sevmez ki! Beni düşündüğünü, gerçekten ilgilendiğini ve sevdiğini hissettirebilen bir erkek çıksın karşıma, sonra o yaşadı. Aşık olduğumda normalde yapmadığım şeyleri yapıyorum; mesela mutfağa girip, yemek yapıyorum." şeklinde samimi ifadelerde bulunmuştu.

 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödül törenine sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katılan Hadise, 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülüne layık görüldü. Ödülünü Burak Kut'un elinden alan Hadise, konuşmasıyla sosyal medyada gündem oldu. Adeta aşkını haykıran Hadise, "Çok değerli bir ödül çok. Yine titriyorum tabi ki de… Bana oy veren tüm hayranlarıma teşekkür ediyorum. Tüm sevdiklerim bugün yanımda. Derya, sevgilim Mehmet, tüm gece elimi tuttun teşekkür ederim. Çünkü çok heyecanlıydım. Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Bence önemli bir gün. Böyle bir günde bu kadar değerli bir ödül almak çok değerli. Kadınlar konusu bende çok hassas. Hiçbir zaman da bu konuda susmadım, hiçbir zaman da susmayacağım. Yine çok fazla kadın öldürüldü. Çok fazla kadın kaybettik. Bu ödülü 2018'de de aynı şekilde almıştım. Hayatları kısıtlanan kadınlar için alıyorum" sözleriyle herkesi şaşırtırken, konuşmasında kadın haklarına değinmesiyle de takdir topladı.

 

Hem müzik kariyeri hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme gelen Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikte olduğu dönemde sol el bileğine "h&k" şeklinde dövme yaptırmıştı. Şarkıcının dövmesi o dönem katıldığı bir etkinlikte dikkatleri çekmişti. Snobmagazin'in haberine göre; ayrılık sonrası Hadise'nin, Yıldırım'dan kalan son izleri de sildirdiği ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının paylaştığı son fotoğraflarda dövmesinin olmaması dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

 

hadise son hamlesiyle kaan yildirim i sildirdi