Hadise'nin Doğum Günü Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Instagram sayfasından yaptığı doğum günü paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Instagram sayfasından yaptığı doğum günü paylaşımı ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Instagram sayfasından yaptığı doğum günü paylaşımı ile beğeni topladı.  

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda renkli doğum günü pastasını keserken çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, "Ben fenomen, fenomen bir kadınım. Bu benim" ifadelerini İngilizce olarak kaleme aldı. Kısa sürede binlerce beğeni alan ünlü şarkıcı sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. Hadise'nin doğum günü paylaşımına aralarında Seda Sayan, Cemal Can Canseven, Tülin Şahin, Deniz Seki, Demet Şener gibi isimler yorumda bulunurken, paylaşım kısa sürede gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hadise nin dogum gunu paylasimi begeni topladi



Etiketler: