Hadise'nin Kadın Günü İçin Çektiği Video Olay Oldu!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yayınladığı 8 Mart Kadınlar Günü için çektiği özel klip ile olay oldu. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yayınladığı 8 Mart Kadınlar Günü için çektiği özel klip ile olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yayınladığı 8 Mart Kadınlar Günü için çektiği özel klip ile olay oldu.

 

Instagram sayfasından yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü klibinde "Bugün “Dünya Kadınlar Günü” Hayatımda hiçbir zaman birileri bir yola girdi diye aynı yola girmedim. Her zaman seçtiğim yolda kendi özgür fikirlerimle yürümeyi hatta koşmayı tercih ettim. Söylenenlere boyun eğmedim! Bir kadın olarak hayata tek başıma göğüs gerdim, zorlukların üstesinden geldim ve pes etmedim.

 

Asla boyun eğmedim ve eğmeyeceğim. Ben; hayatını yaşamayı seven, haklarını bilen ve her zaman kadınlar icin savaşan bir kadın olacağım. Her anlamda özgürlüğüme düşen her gölgeyi hakaret sayarım! Biz kadınlar cok güzeliz çok... Who run the world? Bence biz. Ve tabii ki #DünyaKadınlarGünü'müz kutlu olsun!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu klibiyle sosyal medyada günün en çok konuşulan ismi oldu.