Hadise'nin Son Reklam Anlaşmasından Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin son reklam anlaşmasından alacağı iddia edilen rakam dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin son reklam anlaşmasından alacağı iddia edilen rakam dudak uçuklattı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Şarkıları ve sahne danslarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, 2024 yılı için yaptığı reklam anlaşmasından aldığı ücretle gündeme geldi. Özel hayatı, şarkıları ve sahne danslarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, bu kez de yaptığı reklam anlaşmasıyla gündeme geldi. Mehmet Dinçler ile yaptığı evlilikle çok konuşulan Hadise'nin mutluluğu kısa sürmüş ve ikili boşanma kararı almıştı. Hadise ve Mehmet Dinçerler, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı. Hadise, boşanma haberini Instagram hesabından şu açıklamayla duyurmuştu:

 

Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

 

HADİSE'DEN REKOR ANLAŞMA!

 

Ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı reklam anlaşması ile gündem oldu. Hadise'nin reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı. Hadise geçen yıl bir pırlanta firmasının yüzü olmuş ve markanın tüm reklam filmlerinde rol almıştı. 2024 yılı için aynı firmanın müşterileri arasında yaptığı ve 3 bin kişinin katıldığı anketten yine Hadise çıktı. İkinci kez markanın yüzü olan Hadise 2024 yılı için 45 milyonluk anlaşma imzaladı. Reklam ve fotoğraf çekimleri önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.



Etiketler: