Hafsanur Sancaktutan'dan Şaşırtan Aşk İtirafı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan L'Officiel dergisine verdiği röportajda yaptığı aşk itirafıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan L'Officiel dergisine verdiği röportajda yaptığı aşk itirafıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan L'Officiel dergisine verdiği röportajda yaptığı aşk itirafıyla gündem oldu. 

 

Hafsanur Sancaktutan'dan şaşırtan aşk itirafı!

 

Sevilen dizi ‘Ya Çok Seversen’in ‘Leyla’sı Hafsanur Sancaktutan ile ‘Ateş’i Kerem Bürsin, L’Officiel dergisine aşkı anlattı. İşte Sancaktutan'ın aşk itirafı… Ya Çok Seversin dizisinin yıldızları Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan ve Ateş karakterini canlandıran Kerem Bürsin L'Officiel Türkiye dergisinin Ağustos kapağına konuk oldular. Dizide başarılı performanslarıyla konuşulan ünlü isimler samimi açıklamalarda bulundu.

 

Derginin yeni sayısı için kamera karşısına geçen Hafsanur Sancaktutan şu ifadeleri kullandı, "Hayatımda sadece bir kez aşık oldum. Yine ya çok seversem diye korkuyorum ama istiyorum da. Aşıkken daha önce kendinde fark etmediğin birçok versiyonunla yüzleşiyorsun. Keşke hayvanlar gibi sevebilsek. Sevmenin hiç konuşmadan da gösterilebileceğini kanıtlayan varlıklar onlar. Matematikte kümeler birleşir ve kesişim noktası vardır ya, işte aşk aslında sadece o kesişen nokta. Biri A kümesi, diğeri B kümesi ve iç içe geçmeye çalışıyorlar. Tam da bu noktada büyük bir yanılgıya düşüyoruz. Renkler karışmamalı. Bırak ben yeşil kalayım, o mor kalsın, kesiştiğimiz noktada farklı bir renge dönüşebiliyorsak ne ala. Dönüşemiyorsak da kabul. Severken bu özgürlüğü sağlayabilmek şart. Herkes istediğinde kendi kümesine, kendi renginde geri dönebilmeli.” Ya Çok Seversen dizisinde Ateş karakterine hayat veren Kerem Bürsin ise şu ifadeleri kullandı, "Her şey kendini sevmekle başlıyor. Kendini sevmiyorsan vay haline! Koşulsuz sevmeyi yeniden hatırlamamız, belki de baştan öğrenmemiz gerekiyor.