Hafsanur Sancaktutan Sadri Alışık İle Aşk Mı Yaşıyor? İddialar Gündem Oldu!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın Kerem Alışık'ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Son dönemde Türk medyasının ilgiyle takip ettiği oyuncu Hafsanur Sancaktutan, romantik hayatındaki sırlarıyla gündemde. Ünlü oyuncunun, Kerem Bürsin ile anılan geçmişi geride bırakıp Kerem Alışık'ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasını sallıyor. Sancaktutan'ın sessiz sedasız yürüttüğü bu ilişki, gözlerden uzak bir şekilde ilerliyor. Detaylarını merakla beklediğimiz bu gizemli aşk, hayranlarını heyecanlandırıyor.

 

Magazin dünyasının nabzını tutan isimlerden biri olan Hafsanur Sancaktutan, yeni bir aşkla manşetleri süslüyor. Ünlü oyuncunun, Ya Çok Seversen dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile adının anılmasının ardından, Sadri Alışık'la ilişki yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ancak Sancaktutan, özel hayatına dair detayları paylaşmayı tercih etmiyor. Gözlerden uzak bir şekilde devam eden bu ilişkiyi merakla izliyor ve hayranlarını heyecanlandırıyor.

 

OYUNCU HAFSANUR SANCAKTUTAN'IN YENİ AŞKI

 

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Hafsanur Sancaktutan'un, iddiaya göre, Kerem Alışık'ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. İkilinin birbirlerini yeni yeni tanımaya başladıkları belirtilirken, çiftin gözlerden uzak bir şekilde görüşmeyi tercih ettikleri ifade ediliyor.

 

Hafsanur Sancaktutan, geçmişte Kerem Bürsin ile adının anılmasına rağmen özel hayatıyla ilgili aşk hayatıyla ilgili sorulara "Kerem Bürsin'le hep arkadaştık. Özel hayatım bana kalsın. Birileri var, olabilir. Özel hayatımı çok paylaşmayı sevmiyorum" şeklinde cevap vermişti.

 

'Ya Çok Seversen' dizisindeki partneri Kerem Bürsin hakkında konuşan Sancaktutan, "Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk, güzeldi ve çok eğleniyorduk, enerjisi iyi geldi bana" ifadelerini kullanmıştı. Görünen o ki, Hafsanur Sancaktutan'ın şu anda Sadri Alışık ile olan ilişkisi hakkında da fazla detay paylaşmamayı tercih ettiği belirtiliyor. Ancak çiftin birbirlerini tanıma aşamasında oldukları ve gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yürüttükleri biliniyor. Sancaktutan, oyunculuğuna dair olarak da "Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki iddialı sahnesiyle gündeme gelmiş ve bu konuda şunları dile getirmişti: "Bir yerde senaryoya hizmet ediliyorsa, gereksiz de bir şey değilse yapılır. Ana akıma böyle bir iş olsa çocuklar da izleyeceği için böyle bir sahneyi oynamak istemem. Dijital olunca işin gereği oynamam gereken sahneyi oynadım. Oyunculukla alakalı sınırım her zaman var. Hitap ettiği kitle çok önemli. Bu sahne gerçekten gerekli mi? Karakterin derinliğinde bir şey ifade ediyor mu? Hikâyeyi etkileyecek mi? Tabii ki ben de sınırsız bir oyuncu değilim."