Hakan Hatipoğlu'ndan Evrim Keklik'in Elenmesi İle İlgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim Keklik'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim Keklik'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim Keklik'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Vedaların en asili ve en sevgi dolusu herkesle helalleşerek olandır!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim Keklik'in Survivor 2022 All Star'dan elenmesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Evrim Keklik'in vedası ile ilgili "Vedaların en asili ve en sevgi dolusu herkesle helalleşerek olandır. Büyük dersler verdin Evrim. Ustalık döneminde bir all star geçirdin. Yolun açık olsun potanın kraliçesi." ifadelerini kullanan Hatipoğlu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

hakan hatipoglu ndan evrim keklik in elenmesi ile ilgili yorum